Leverans och returer

Kostnadsfri leverans

Vi erbjuder fri leverans över hela världen. Alla våra smycken är skräddarsydda och görs efter beställning, vilket normalt tar 4-6 veckor att leverera från det att du har gjort din beställning. Om du behöver ditt smycke tidigare kan du meddela oss innan du lägger din beställning så ska vi göra vårt bästa för att påskynda leveransen.

Vår leveranstjänst är trygg och försäkrad av vår betrodda speditör DHL. En signatur krävs vid mottagandet av paketet, som skickas i ett diskret omärkt paket. När ditt paket har skickats kommer vi att tillhandahålla en länk så att du kan spåra din beställning online.

Om du behöver returnera ditt köp, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning för att inleda processen. Vårt team kommer att samarbeta med dig för att säkerställa en problemfri returupplevelse.

Gratis retur

Smycken från vår kollektion:
Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp från vår onlinekollektion, därför erbjuder vi gratis returer inom 30 dagar efter mottagandet av din beställning för alla smycken, inklusive graverade smycken. För att säkerställa en smidig returprocess ska du se till att smyckena är i perfekt skick och returneras i sin originalförpackning med alla medföljande föremål som certifikat, lådor och kort.

Skräddarsydda smycken:
Våra skräddarsydda smycken, som utformats och skapats enligt dina exakta specifikationer och som inte finns i vår kollektion, kan inte återbetalas. Men om det behövs justeringar på grund av ringstorlek eller ett tillverkningsfel gör vi de nödvändiga ändringarna kostnadsfritt inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning. I det fall ett tillverkningsfel uppstått kommer vi att ersätta smycket så snart som möjligt utan extra kostnad.

Returförfarande

För att påbörja en retur skickar du ett e-postmeddelande till oss på info@calegiezand.com, så ger vi dig all nödvändig information för returprocessen. Vår speditör kommer att hämta paketet på din önskade plats, och returen kommer att vara helt försäkrad, vilket gör att du inte behöver oroa dig för eventuella transportmissöden.